Har du spørgsmål?

​Tlf.: 97 72 38 79

Du kan også sende en mail her

Følg os på Facebook​

Firmaprofil​

​Kirk Maskinfabrik har siden den blev etableret af Karl Kirk i 1979 produceret redskaber til Landbrugs- og Entreprenørbranchen på nuværende adresse.

I 1999 blev virksomheden omdannet til A/S, og drives fortsat af Karl Kirk.

Virksomheden er igennem tiden løbende blevet udvidet med medarbejdere antal, arealmæssigt, produktsammensætningen samt ved indkøb af nyt moderne produktionsudstyr bl.a. en plasmaskæremaskine.

​​I dag er der 10 fuldtidsansatte svende og 1 lærling på værkstedet, og de råder over mere end 2000 kvm smede- og malerværksted.

Kirk Maskinfabrik har et stort produktudvalg.

Indenfor Entreprenørbranchen er det bl.a. de helt unikke mandskabskurve samt kranarme fdor teleskoplæssere der produceres og som sælges på det danske marked og eksporteres til hele Europa.

Indenfor landbrugsredskaber er det bl.a. redskaber til læsse- og løfteopgaver, siloklo og skovle, beslag til forskellige maskintyper, pælebor samt roegreb.

Kirk Maskinfabrik A/S er en virksomhed med ambitioner der udover at producere standard produkter, også i samarbejde med kunden løser specialopgaver indenfor smede- og svejseopgaver, sandblæse- og malearbejde/industrilakering, samt plasmaudskæring i almindelig stål, rustfri samt aluminium.

Det er vores klare målsætning at fastholde og optimere den kvalitet vores produkter har, og fortsat yde en god service overfor vores kunder.

Copyright © 2014 Kirk Maskinfabrik
Alle produkter forhandles igennem Maskinhandler eller Maskinimportører.

Kontakt os for at få nærmeste forhandler oplyst.